top of page

Benvinguda

Com és ben sabut, la participació dels pares i les mares en el desenvolupament dels nostres fills i filles és trascendental. L'escola els ajuda, els transmet sabers i valors, els socialitza i mil coses més, però si nosaltres no els acompanyem guiant-los i col·laborant, no assolirem el ple desenvolupament dels nostres estimats fills i filles.

Des de la seva creació, l’AFA de l'Escola MARINADA ha estat conscient d'aquest paper fonamental, d'aquí que s'hagi constituït com un mitjà per donar suport, en la mesura de les seves possibilitats, a les accions de l'escola.

Si bé és cert que la direcció i gestió de l'AFA la formem un grup obert de famílies que volem participar i col·laborar ACTIVAMENT amb l'escola, els àmbits d'actuació de l'AFA són molt diversos i requereixen la participació de tots els seus membres, és a dir, tots i cadascun dels pares i mares de la nostra escola.

Sabem que no és fàcil per a tothom asistir a les reunions mensuals que convoca l'AFA per tal de coordinar totes les accions que es porten a terme. Tot i així, us volem animar a participar-hi segons les vostres possibilitats. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre  formulari.

 

Esperem que us animeu a col·laborar activament!

bottom of page